Disclaimer

Prostamin-Forte.ro se concentrează pe furnizarea de informații complete cu privire la produsele alimentare suplimentare, însă nu le comercializează direct. Comercializarea produselor este responsabilitatea producătorilor și are loc pe site-urile lor proprii.

Există mai mulți factori care pot influența siguranța și eficacitatea suplimentelor alimentare, cum ar fi ingredientele utilizate în compoziție (chiar și cele naturale pot prezenta riscuri), dozajul, posibile interacțiuni cu alte medicamente sau tratamente și afecțiunile medicale existente.

Deși încercăm să oferim cele mai bune și corecte informații, Prostamin-Forte.ro nu poate fi făcut responsabil pentru orice prejudiciu cauzat, indiferent de natura acestuia. Este important de subliniat că informațiile furnizate sunt destinate exclusiv scopurilor educaționale și informative și nu trebuie să înlocuiască un consult medical sau sfaturile unui medic specialist sau medicul de familie.

Prostamin-Forte.ro nu este o sursă de sfaturi medicale și nu ar trebui să fie folosit ca bază pentru a stabili un diagnostic sau alegerea unui tratament fără consultarea unui medic specialist. Articolele noastre sunt menite să educe și să ofere alternative, dar nu trebuie să fie considerate un substitut pentru sfaturile unui medic specialist care poate lua în considerare istoricul medical și particularitățile organismului fiecărei persoane.

Este esențial să discutați cu un medic specialist sau cu medicul dumneavoastră de familie dacă aveți afecțiuni preexistente în istoricul medical sau urmați un tratament care poate interfera negativ cu suplimentele alimentare pe care le luați.

Deși facem tot posibilul pentru a ne asigura că informațiile de pe Prostamin-Forte.ro sunt corecte și actualizate, nu putem garanta acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierderi, daune sau prejudicii rezultate din utilizarea informațiilor de pe acest site. Utilizarea informațiilor se face pe propria răspundere.

Toate informațiile oferite de noi sunt conforme cu site-urile oficiale ale producătorilor și prospectele lor (unde există). Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care informațiile furnizate de producători nu sunt conforme cu realitatea. Toți cititorii noștri confirmă implicit că au citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile Prostamin-Forte.ro, iar informațiile furnizate de producători sunt folosite pe propria răspundere.

Pentru a evita orice probleme de sănătate, este important să consultați un medic specialist înainte de a lua orice supliment alimentar. Acesta poate evalua starea dumneavoastră de sănătate și poate determina dacă un anumit supliment alimentar este potrivit pentru dvs. De asemenea, medicul dumneavoastră poate oferi sfaturi cu privire la dozajul și modul de administrare a suplimentului alimentar.

În concluzie, Prostamin-Forte.ro are ca scop principal informarea cititorilor săi cu privire la suplimentele alimentare disponibile pe piață. Cu toate acestea, NU comercializăm niciunul dintre produsele prezentate în cadrul articolelor și NU oferim sfaturi medicale. Înainte de a lua orice supliment alimentar, vă recomandăm să consultați un medic specialist pentru a vă asigura că este potrivit pentru dvs. și că nu va interacționa negativ cu alte medicamente sau afecțiuni preexistente.